odeon.hu    odeonlloyd.com    puskinteka.blogspot.com
FŐOLDALHÍREKMEGJELENÉSKATALÓGUSBOLTFÓRUM
Eseménynapló Megkérdeztük TV ajánló Trailer MOZITUDOR Lapozó Box-office Link Képregény
UNDERG nyitva MarisCharlie angyalai: Teljes gázzal
Charlie's Angels: Full Throttle
ODEON ÉRTÉKELÉSE 8
LÁTOGATÓK ÉRTÉKELÉSE 3.6

Küldd el emailben!
 
Javítsd az adatbázist!
Írj Te is ajánlót!
Pontozd a filmet!
 
eredeti cím:  Charlie's Angels: Full Throttle
év:  2003
nemzet:  amerikai (USA)
hossz:  98 perc
kép:  színes
kiadó/forgalmazó:  dvd: FHE
vhs: FHE
dialógus:  szinkronizált
műfaj:  akció
vígjáték
STÁBLISTA DVD-INFO
Rendező
McG
Szereplő
Cameron Diaz
Drew Barrymore
Lucy Liu
Bernie Mac
Crispin Glover
Justin Theroux
Robert Patrick
Demi Moore
Shia LaBeouf
Matt LeBlanc
John Cleese
Luke Wilson
Robert Forster
Eric Bogosian
Pink
Bruce Willis
Ashley Olsen
Mary-Kate Olsen
Operatőr
Russell Carpenter
Zeneszerző
Christina Aguilera
William Orbit
Ed Shearmur
Író (Forgatókönyvíró)
John August
Cormac Wibberley
Marianne Wibberley
Hang:
5.1
Szinkron:
angol (english), orosz, magyar, cseh
Feliratozás:
angol (english), orosz, görög, magyar, cseh, török, hindi, horvát, szlovén, román, szerb
Képarány:
2.40:1
Extra:
audiokommentár(ok)
dvd rom tartalom
előzetes(ek)
featurettek
filmográfiák
interaktív extra
képgaléria
rejtett extra
szöveges kommentár
videoklip
A folytatások évében, természetesen, ismét egy sequelről írok, amely nem más, mint a Charlie angyalai: Teljes gázzal. Ebben az évben már minimum két olyan filmet tudok mondani, amelynek a második része csalódást okozott (különösen fájó pont a Mátrix: Újratöltve), így érthető az óvatosság, amellyel az angyalok visszatéréséhez hozzáálltam. Főleg annak tudatában, hogy az első részt nagyon kedveltem. A gárdából csak egy ember távozott (Bill Murray - vélemény lásd lentebb), a lányok, ha lehet ilyet mondani, még csinosabbak lettek (Drew, IMÁDLAK!), így minden adott volt a sikeres második részhez.
McG ennek megfelelően nem sokat változtatott. Rögtön pergő akcióval indít, olyan "csapjunk bele a közepébe" módon. A hajsza két titokzatos gyűrű után folyik, amelyek tartalmazzák a tanúvédelmi programban résztvevők adatait. Egy ilyen cucc, természetesen, jól jönne a csúnya bűnözőknek. A piaci igényeket felmérve valaki rá is mozdul a gyűrűkre, nem válogatva a módszerekben. Az angyaloknak tehát le kell leplezniük ezt a "titokzatos" személyt, és megakadályozni a gyűrűk rossz kezekbe jutását.
A Charlie angyalai: Teljes gázzal nem okoz csalódást az első rész kedvelőinek. Ismét nagyon korrekt zenei anyagot sikerült összeállítani a filmhez, ami hozzájárul a jó hangulathoz. A hangulat egyébként is kulcsszó, hiszen ebben a filmben a legkevésbé a forgatókönyvön van a hangsúly. Az akciójelentek, természetesen, megint Mátrixosak lettek, de ez nem zavaró. Demi Moore mint ex-angyal, szintén remek választás. Demin egyébként látszik, hogy sok pénzért renováltatta magát, mert nem akart lemaradni fiatalabb kolleginái mellett. További nagy neveket láthatunk még apróbb mellékszerepekben. Különösen John Cleese és Bruce Willis felbukkanása emlékezetes. A TV-sorozat előtti tisztelgésként pedig felfogható Jaclyn Smith szerepeltetése, aki a legtovább volt angyal a tévében. A legzseniálisabb mégis Thin Man (Crispin Glover) visszatérése. Övé a film legjobb jelenete is…., amelyet most nem leplezek le, de vetekszik azzal a pillanattal az első filmből, amikor Charlie visszanézett az angyalokra. McG nem változtatott sokat az első filmhez képest, ami hosszú távon nem kifizetődő ugyan, de most még teljes mértékben működik (igaz maga után vonja azt is, hogy aki az első részt nem szerette, az most sem lesz nagy híve az angyaloknak). Az új film egyetlen gyenge pontja Bernie Mac, akit Bill Murray pótlására szemeltek ki. Bernie nem ér fel Murray közelébe sem.
Ettől függetlenül a Charlie angyalai: Teljes gázzal igazi pörgős nyári mozi, jó csajokkal, remek zenékkel és látványos - de persze teljesen hihetetlen - akciójelentekkel. Garantált másfél óra kikapcsolódást nyújt.
M.

M.Halberstam
» Olvasói szinopszis «
2003. július 16. 11:17 - asd asda

TESZT
2003. július 18. 08:31 - Dylen

A Charlie anygalai eddig is népszerű film volt, és a sorozat is régóta vetítik bár, de kellet végre ujra egy egész estét betöltő film, ami ismét a középpontba hozza az angyalokat. A film nagyon jó, én személy szerint már 2x is láttam, és nem csalódtam. Bár én nem igazán rajongok az akcióért, de a vygjátékokat nagyon szeretem, és ebben a filmben keverednek a két műfaj elemei, és nem csak az egyik, vagy nem csak a másik. A szereplőkről..., hát igen, Cameron Diazt mintha tényleg jobban kiemelték volna az angyalok közül, de le is rontották, mikor az első helyszínre mennek, a gyilkosság vizsgálatára. Akkor elég borzalmasan néz ki, összekócolva és koszosan, meg minden. Drew Barrymore-ral nem akarok elfogult lenni, mert az egyik kedvenc színésznőm, de nagyon jó volt a filmben.Az ő szerepe is kiemelt kicsit, a régi pasija miatt, Lucy Liu az, akiről talán a legkevésbé szól a film. Illetve nem ő, hanem Alex. Ő háttérbe szorul, de így is jó. Matt LeBanc most is nagyot alakytott, mint mindíg. Az én kedvenc jelenetem, mikor Jason elmondja Alex papájának, "ki is az a Charlie", és utánna Alex beszél erről a papájával. Sztem az egyik legviccesebb jelenet ez, és nagyon jól játszák a szynészek, főleg a papa.
Olvasói hozzászólások

Impresszum  |  Kapcsolat  |  Médiaajánlat


RÉSZLETES KERESÉS
cím: eredeti cím:
év:  - 
moziban:
kritika szerzője:
értékelés: -
téka szűrés:
média szűrés:
dialógus nyelve:
nemzet:
DVD
hang:
DVD felirat:
rendező:
szereplők:író:
műfaj: és és
Rendezési szempont:
Eredmények/
oldal:
 
A titokzatos szerető


Pompeji


A plebejus herceg


Műkincsvadászok


Maisie tudja
SZAVAZÁS
A legjobb film Oscarjára jelölt, és a magyar mozikban bemutatott hét film közül melyiknek adtad volna a díjat?
Amerikai mesterlövész
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
A Grand Budapest Hotel
Kódjátszma
A mindenség elmélete
Sráckor
Whiplash
ARCHÍVUM


Kiemelt támogatónk a Nemzeti Kulturális Alapprogram

Partnereink